Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Volumass 35 Professional

Volumass 35 Professional - suplimentul nutritiv care este aproape obligatoriu, pentru fiecare om care face parte în mişcări fizice.

Disponibilitate: În stoc

114,00 Lei

* Câmpuri obligatorii


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 100 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 100 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 13 Lei.

Descriere

Detalii

EDDIE BRACAMONTES NPC Super-heavyweight, 2013 NPC USA 2nd place Team ScitecProdusul Volumass 35 este cel mai cunoscut până în zilele de astăzi şi acestui produs, varianta cea mai proaspătă şi mai modernă este Volumass 35 Professional. Antrenamentul nu este de folos dacă nu şti să te regenerezi din ea şi nu asiguri susţinere corespunzătoare de nutriţie la dezvoltarea musculaturii. Pentru această sarcină, independent de obiectivele şi de faza antrenamentelor, exista o proporţie ideală intre carbohidraţi, proteine, aminoacizi şi alte nutriente folosite. Volumass 35 Professional a fost proiectat ca să asigure perfect în mod echilibrat aceste nutriente. Conţine cele mai bune proteine de zer: concentratul de zer este creat cu ultra şi micro filtrare, cu curăţare enzimatică, este bogat în microfractiuni de proteine lactoglobulina, lactalbumina, lactoferrina, immunglobulina. Izolat de proteina din zer CFM s-a conceput cât se poate de curăţat, crucific-microfiltrat, proteina cu cea mai înaltă valoare biologică existenta.

Voumass 35 Professional asigura asorbtie rapidă de carbohidraţi, că rezervele de glicogen să se regenereze, şi că alte nutriente să se folosească bine ("pumpa de inzulina"), dar peste asta a mai ajuns în formula carbohidratul nou Palatinose, cu absorbţie temporară şi cu index de glicemie/inzulina scăzută, care asigura energie de lungă durată şi împiedica scăderea nivelului de zahăr din sânge.Creatina aflată în produs este sursa de energie care nu conţine calorii. De aceea este responsabil la asigurarea energiei, la contracţie musculară, şi la mărirea volumului celular, cea ce este un semn anabolic (constructiv) pentru organism. în formula Volumass 35 Professional componentul creatinei am schimbat cu produsul cel mai la modă ATTACK!, matrix de creatina multi-vectoriala! Cea ce priveşte pe aminoacizi critici, în Volumass 35 Professional sunt peste 10,000 mg BCAA şi 8000 mg glutamina conţinut pe doza, cea din urmă provine din G-BOMB! Super matrixul de glutamina care este şi singur un produs de succes, pentru că este mai stabil şi asigură capacitate biologică mai bună. Volumass 35 Professional este întărit cu taurina, taurin-etil-ester, fosfaţi, iar fiecare doză asigura 50 % din vitamina zilnică recomandată. Formula nu conţine aspartam.

Mod de administrare:
2 lingure cu 500 ml de apă sau lapte degresat. Pentru rezultate mai bune, consuma în maxim 30 min. după antrenament, sau ca nutriţie în timpul zilei.

Supplement facts

Serving size: 50 g (approximately 1 scoop)
Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%*
Calories 188 kcal ATTACK Multi-Component Creatine matrix 1058 mg
Calories from Fat 15 kcal Creatine Monohydrate, MicronTec micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate
Total Fat 1,5 g Proprietary Multi-Component Glutamine matrix 485 mg
Saturated Fat 0,5 g Glutamine, L-Alanine, L-Glutamic Acid Pteroyl-L-Glutamate
Cholesterol 5 mg Taurine 250 mg
Sodium 50 mg
Potassium 40 mg 2%
Total Carbohydrate 22,5 g
Sugars 2 g
Dietary Fiber 0 g
Protein 17,5 g
Folic Acid 15 mcg 7%
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Typical amino acid profile per 100 g
L-Alanine 2303 mg L-Methionine * 811 mg
L-Arginine 1060 mg L-Phenylalanine * 1447 mg
L-Aspartic Acid 4951 mg L-Proline 2764 mg
L-Cysteine 1078 mg L-Serine 2252 mg
L-Glutamine 9765 mg L-Threonine * 3297 mg
Glycine 845 mg L-Tryptophan * 1112 mg
L-Histidine * 796 mg L-Tyrosine 1358 mg
L-Isoleucine * 3041 mg L-Valine * 2677 mg
L-Leucine * 4823 mg Taurine 500 mg
L-Lysine * 4080 mg
*Essential Amino Acids

Ingredients

Whey protein blend (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions), maltodextrin, dextrose, Waxy maize starch, Creatine Monohydrate, PALATINOSE™ (isomaltulose), L-Glutamine, Taurine, L-Alanine, Pteroyl L-Glutamate, micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Folic acid, Xanthan gum, Acesulfame-K, Sucralose, natural and artificial flavors.

Other ingredients

Triple chocolate: milk chocolate powder, chocolate pieces, natural and artificial flavor (chocolate), cocoa powder 10-12%
White chocolate: white cocoa powder, chocolate pieces, natural and artificial flavor (chocolate), cocoa powder 10-12%.
Cinnamon vanilla: natural and artificial flavors (vanilla and cinnamon)

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16