Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Prot 'N' Go

PROT’N’GO
Proteină ​​oriunde, oricând, pe baza nevoilor tale!

Baton proteic ​​bogat în fibre!
Fără adaos de zahăr*
Cu adaos de L-Carnitină și Peptide de colagen!
Arome delicioase cu umplutură cremoasă și bucăți de proteine ​​crocante!
Fără aspartam
Un baton proteic ​​este cel mai simplu mod de a te asigura că îți satisfaci nevoile proteice. Îl poți consuma oriunde și oricând, când ești în deplasare, după antrenament sau când căutați doar o gustare bogată în proteine. Apropo, Prot 'N' Go nu este doar un baton simplu proteic: este alcătuit de expertii noștri în functie de nevoile tale, ca tu să-ți atingi obiectivele de antrenament!

Prot 'N' Go conține un amestec atent conceput din 5 surse complete de proteine. Aceasta inseamna ca produsul nostru contine toate cele 9 tipuri esentiale de aminoacizi, pe care corpul tau nu le poate produce astfel incat trebuie sa fie furnizate de dieta sau suplimente. Proteina contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la menținerea oaselor sanatoase. **

Batonul proteic Prot 'N' Go conține, de asemenea, colagen, care este cea mai abundentă proteină din corpul uman și apare, în principal, în cartilaje și piele. Specialitatea suplimentară este conținutul său de L-carnitină!

* Conține numai zaharuri naturale.

** Aceste declarații au fost dovedite științific de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și autorizate de Comisia Europeană (CE).

Mod de administrare
Consumați 1 baton proteic ​​pe zi, de preferință după un antrenament. Utilizați acest produs ca parte a unei diete variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Conține polioli, consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Disponibilitate: Stoc terminat

6,00 Lei


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

PROT’N’GO Proteină ​​oriunde, oricând, pe baza nevoilor tale! Baton proteic ​​bogat în fibre! Fără adaos de zahăr* Cu adaos de L-Carnitină și Peptide de colagen! Arome delicioase cu umplutură cremoasă și bucăți de proteine ​​crocante! Fără aspartam Un baton proteic ​​este cel mai simplu mod de a te asigura că îți satisfaci nevoile proteice. Îl poți consuma oriunde și oricând, când ești în deplasare, după antrenament sau când căutați doar o gustare bogată în proteine. Apropo, Prot 'N' Go nu este doar un baton simplu proteic: este alcătuit de expertii noștri în functie de nevoile tale, ca tu să-ți atingi obiectivele de antrenament! Prot 'N' Go conține un amestec atent conceput din 5 surse complete de proteine. Aceasta inseamna ca produsul nostru contine toate cele 9 tipuri esentiale de aminoacizi, pe care corpul tau nu le poate produce astfel incat trebuie sa fie furnizate de dieta sau suplimente. Proteina contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, precum și la menținerea oaselor sanatoase. ** Batonul proteic Prot 'N' Go conține, de asemenea, colagen, care este cea mai abundentă proteină din corpul uman și apare, în principal, în cartilaje și piele. Specialitatea suplimentară este conținutul său de L-carnitină! * Conține numai zaharuri naturale. ** Aceste declarații au fost dovedite științific de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și autorizate de Comisia Europeană (CE). Mod de administrare Consumați 1 baton proteic ​​pe zi, de preferință după un antrenament. Utilizați acest produs ca parte a unei diete variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Conține polioli, consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16