Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Lysine

L-Lysine este un aminoacid esenţial.
Număr de capsule: 90

Disponibilitate: În stoc

63,00 Lei


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

CEDRIC „THE ONE” MCMILLANL-Lizina este un aminoacid esenţial, care este un bloc necesar pentru toate proteinele din corp, şi se găseşte în cantităţi mari în ţesutul muscular. Lizina joacă un rol important în absorbţia de calciu, construirea de proteine musculare, recuperarea după leziuni, şi producţia de hormoni a organismul, enzime şi anticorpi. Lizina de asemenea, ajută la formarea de colagen, care sprijină pielea, muşchii şi articulaţiile. Lizina poate fi benefic pentru cei cu infectii de herpes. Atunci când se iau L-arginina, este recomandabil de a utiliza, de asemenea lizină în caz contrar acesta poate stimula replicarea virusului herpes, dacă îl ai. Lizina poate fi combinat cu alţi aminoacizi care eliberează hormoni de creştere, cum ar fi arginina pe stomacul gol înainte de antrenament sau de a merge la culcare.

Mod de administrare:
Preferabil se administrează de două ori pe zi, dimineaţa şi seară. Zilnic recomandat 1-2 porții Lysine pe stomac gol, cu mult lichid. Pentru effect dorit indicat înainte de antrenament sau odihnă. Se poate administra cu orice lichid.

Supplement facts

Serving size: 3 capsules
Amount per serving
RDA%*
L-lysine HCl 2100 mg
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

Ingredients

L-Lysine HCl, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Brilliant Black, Black Iron Oxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16