Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Hydrolized Whey Protein

Conținut de proteină 100% din hidrolizat din zer!

Disponibilitate: Stoc terminat

180,00 Lei


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

100% HYDROLYZED WHEY PROTEIN 28 g de proteină într-o cupă! Conținut de proteină 100% din hidrolizat din zer! 28 g de proteină per cupă Poate fi consumat și cu intoleranță la lactoză Proteina din zer este considerată cea mai bună sursă de proteine. Concentratele și izolatele din zer pot avea calitate diferită în ceea ce privește modul de prelucrare, dar aceste tipuri de proteine conțin proteină intactă. În schimb hidrolizarea descompune proteinele în părți mai mici, pentru o digestie și absorbție extrem de rapidă. Această absorbție ultra-rapidă poate fi utilă mai ales după antrenament și dimineața imediat după trezire. Spre deosebire de alte produse, 100% Hydrolized Whey Protein conține exclusiv hidrolizat din zer, nu conține deloc izolat sau concentrat. Mod de administrare: Amestecați o doză (35 g – 1 cupă) 100% Hydrolized Whey Protein cu 350 ml de apă. Informatii alergenicde: Fabricat în fabrică care prelucrează lapte, soia, gluten, arahide, pește, crustacee

Recenzii

Recenzii clienţi (2)

Cel mai bun hidrolizat!Review by Ioan
Evaluați produsul
Chiar e bun! Poti avea rezultate bune cu aceasta proteina hidrolizata. Recomand calitatea Scitec Nutrition! Din partea mea 5 stele! (Postat în 12.06.2020)
Cea mai proteina!!!Review by Ioan
Evaluați produsul
Acesta este un super produs, care contine 28 gr proteine per portie, exclusiv hidrolizat din zer fara concentrat sau izolat. Recomand tuturor atat in perioada de definire cat si cea de crestere in masa musculara! (Postat în 12.05.2020)

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16