Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Hot Blood 3.0 - 90 capsule

Singura formulă înainte de antrenament pe care o să ai nevoie vreodată! • HOT BLOOD te ajută la atingerea limitei maxime, prin creşterea volumelor celulelar din sânge-muşchi, şi la mărirea forţei, energiei şi focusului mental!

 • Noua generaţie de beta-alanină pentru intensificarea performanţei mai bune!

 • Complex pentru absorbţie mai eficientă!

 • Praf aromat, fără zahăr şi aspartam!

 • O porţie în fiecare plic, comoditate şi precizie maximă!

 • CITRULLINE MALATE & AAKG

  Disponibilitate: Stoc terminat

  47,00 Lei


  Comenzile cu valoarea totala mai mare de 100 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
  Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 100 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 13 Lei.

  Descriere

  Detalii

  Singura formulă înainte de antrenament pe care o să ai nevoie vreodată!

  • HOT BLOOD te ajută la atingerea limitei maxime, prin creşterea volumelor celulelar din sânge-muşchi, şi la mărirea forţei, energiei şi focusului mental!
  • Noua generaţie de beta-alanină pentru intensificarea performanţei mai bune!
  • Complex pentru absorbţie mai eficientă!
  • Praf aromat, fără zahăr şi aspartam!
  • O porţie în fiecare plic, comoditate şi precizie maximă!
  • CITRULLINE MALATE & AAKG

     

    Faţăde produsele noastre anterioare, am îmbunătăţit aroma HOT BLOOD şi în "camera de motor" ca noutate apare beta-alanina, care este cea mai superbă substanţă de efect din generaţia nouă, şi în această formulă se află complexul de absorbţie (Bioperină, naringină) aplicată deja la G-Bomb. Naringina are avantajul, că intrând în organism prelungeşte viaţa activă a substanţelor utile, de exemplu poate prelungi viaţa activă a cofeinei cu o treime. Beta-alanina poate ridica efectiv nivelul de carnosină, de aici rezultă reducerea oboseli muşchilor, mărirea puterii şi regenerarea. Toate acestea sunt dovedite stiinţific, nu este întâmplător, că beta-alanina este numit creatina nouă!

    Mod de administrare:

    Se amestecă un plic în 300-500 ml apă rece, şi se consumă cu 30-45 minute înainte de antrenament pe stomacul gol. Avertisment important: Acest produs conţine substanţe care modifică absorbţia, poate influenţa efectul medicamentelor luate! Să consultaţi cu medicul, inainte de a lua acest produs! Folosirea produsului este recomandat numai persoanelor sănătoase! A nu se folosi de către femei gravide, sau care alăptează. Recomandăm formula numai persoanelor cu minim 18 ani. A nu se folosi înainte de culcare. Cei care sunt sensibili la stimulante să facă o testare la început cu o jumătate de porţie. Beta-alanina asemănător niacinei poate cauza pe piele un simţ ca şi amorţia nu demult după folosire! Dar asta nu dă motiv de îngrijorare, cu timpul o să treacă. Avertisment: Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultati cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăsiti doza recomandată. Produsul nu înlocuieste alimentatia variată si echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna copiilor! Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și alune.

    HOT BLOOD 3.0 - 1 PACHET

    • Recomanda unui prieten
    • Vezi toate detaliile
    • Vezi ce produse ai in cos

    Informatii despre "Hot Blood - 1 pachet"

    HOT BLOOD te ajuta la atingerea limitei maxime, prin creșterea volumului celulelor, prin marirea forței, energiei și focusului mental! Noua generație Beta-alanin pentru intensificarea puterii mai bune! imbunatațirea complexului de absorbție! Praf aromat, fara zahar și aspartam! Doză precisă in fiecare plic, comoditate maxima! Daca vrei sa atingi limita maxima la nivelul creșterii volumelor celulelor din sange, mușhilor, al forței, energiei și al focusului mental, atunci incalzește-ți sangele cu HOT BLOOD! Fața de produsele noastre anterioare, am imbunatațit aroma HOT BLOOD-lui și in "camera de motor" se află ca noutate beta-alanina, care are in compoziție cea mai superba substanța de efect, din aceasta noua generație și din aceasta formula exista noul G-BOMB, asigurand un complex de absorbție (Bioperine®, naringin). Naringinul are avantajul, ca intrand in organism prelungește viața activa a substanțelor utile, de exemplu poate prelungi viața activa a cofeinei cu o treime. Beta-alanina poate ridica efectiv nivelul de carnosina, de aici rezulta reducerea oboseli mușchilor, marirea puterii și regenerarea. Toate acestea sunt dovedite stiințific, nu-i intamplator, beta-alanina este numit noul creatina!

    Mod de adminisrtare:

    Amesteca o punga in 300-500 ml în apa rece, și consuma cu 30-45 de minute inainte de antrenament pe stomacul gol. in cazul in care folosești produsul pentru cură de creatina, atunci și in zilele de pauza trebuie luat o punga inainte de masă, daca se poate inainte de micul dejun. Avertisment important: Acest produs conține substanțe care modifica absorbția, poate influența efectul medicamentelor luate! Sa consultați medicul, inainte de a lua acest produs! Folosirea produsului este recomandata numai persoanelor sanatoase! A nu se folosi de catre femei gravide, sau care alapteaza. Recomandam formula numai persoanelor cu minim 18 ani. A nu se folosi inainte de culcare. Cei care sunt sensibili la stimulante sa faca o testare la inceput cu o jumatate de porție. Beta-alanina asemanator niacinei poate cauza pe piele un simț ca și amorția nu demult dupa folosire! Dar asta nu da motiv de ingrijorare, cu timpul o sa treaca.

  Supplement facts

  Serving size: 20 g (approximately 2 heaping scoops)
  Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%*
  Calories 28
  Calories from Fat 0 HOT BLOOD proprietary matrix: 16715 mg
  Total Carbohydrates 7 g

  Sugars

  1 g

  Multi-Creatine Matrix 4500 mg
  Vitamin B3 (Niacinamide) 35 mg 218% Creatine Monohydrate, Kre-Alkalyn® (buffered Creatine Monohydrate), Creatine Pyruvate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate
  Biotin 7,5 mcg 15% Amino Acid Matrix 4250 mg
  Folic Acid 30 mcg 15% L-Arginine HCl, L-Tyrosine, Taurine, L-Ornithine HCl
  Magnesium 57 mg 15% "Hot Blood" Multi-Complex 7735 mg
  Sodium 14 mg Glucose Polymer, Sodium Hydrogen Carbonate, Beta-Alanine, Caffeine, Acetyl
  L-Carnitine HCl, L-Carnitine L-Tartrate, Bioperine®
  Caffeine (Total Amount) 300 mg Anti-Oxidant Complex 230 mg
  Green Tea extract (>50% Polyphenols), Grape Seed extract (95%), Alpha Lipoic Acid
  *RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
  † RDA not established in the EU.

  Ingredients

  Blood orange: Maltodextrin, Creatine Monohydrate, L-Arginine HCl, Citric Acid Anhydrous, Dextrose, L-Tyrosine, natural and artificial flavor (Blood Orange), Beta Alanine, Caffeine Anhydrous, Acetyl-L-Carnitine HCl, Magnesium Carbonate, Green Tea Extract, Taurine, Tricalcium Phosphate, sweetener (Acesulfame K, Sucralose), color (Orange, Ponceau), Colloidal silicone Dioxide, Creatin Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Kre-Alkalyn®, L-Carnitine-L-Tartrate, L-Ornitine HCl, Sodium Hydrogen Carbonate, Nicotinamide, Grape Seed (95% extract), Alpha Lipoic Acid, BioPerine®, D-Biotin, Folic Acid.

  Guarana: Maltodextrin, Creatine blend (Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Kre-Alkalyn®), L-Arginine Hydrochloride, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), L-Tyrosine, Beta-Alanine, Flavoring (Guarana, Milk Caramel), Caffeine Anhydrous, Acetyl L-Carnitine Hydrochloride, Magnesium Carbonate, Camellia sinensis (Leaf) extract, Taurine, Artificial sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), L-Carnitine L-Tartrate, L-Ornithine HCl, Sodium Hydrogen Carbonate, Anti-Caking Agents
  (Colloidal Silicon Dioxide, Tricalcium Phosphate), Niacinamide, Vitis vinifera (Seed) extract, Alpha Lipoic Acid, Coloring (Ponceau), Piper nigrum (Fruit) extract, D-Biotin, Folic Acid.

  ** May have effects on activity and attention in children.

  Recenzii

  Opinia dvs. despre produs

  Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

  Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16