Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

Alkaly-X

Alkaly-X reprezinta o formula avansata de crestere a masei si performantei musculare.
660 grame

Disponibilitate: Stoc terminat

133,00 Lei


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

Kre-Alkalyn reprezinta o forma de creatina monohidrat patentata construita la un "pH corect", tamponata pentru a preveni conversia creatinei in forma inactiva de creatinina. Tehnologia de fabricare si includerea produsului BioPerine asigura absorbtie maxima, eficienta maxima si absenta efectelor adverse. Alkaly-X contine trei constituienti extrem de puternici si anume beta-alanine, arginine alpha ketoglutarate si citrulline malate.

Acesti compusi au rolul de a mari concentratia de oxid nitric cu rol vasodilatator (cresterea efectului de pompa vasculara si a transportului de nutrienti/oxigen), concentratia de carnosina la nivelul celulelor musculare cu rol major in cresterea rezistentei si performantei musculare precum si in stoparea produsilor secundari implicati in aparitia oboselii musculare. Arginina promoveaza secretia hormonilor de crestere si secretia de insulina cu efecte anabolice. Vitargo este un carbohidrat cu greutate moleculara crescuta care are capacitatea de a fi absorbit rapid la nivelul stomacului si de a creste nivelele de insulina conducand la refacerea rapida a nivelelor de glicogen muscular.

Mod de administrare:
Se recomanda administarea a 1-2 portii de produs dizolvat in 250 de ml de apa imediat dupa antrenament.
O portie are 33 gr. de produs si se considera a fi 2/3 dintr-o masura continuta in interiorul recipientului. Pudra de Alkaly-X poate fi amestecata si intr-unul shake-urile proteice pe care eventual le consumati intre mese sau dupa antrenament, dar si cu o alta bautura cu un continut ridicat de carbohidrati.

Supplement facts

Serving size: 33 g (3/4 scoops)
Amount per serving
RDA%*
Amount per serving
RDA%*
Calories 92 kcal Total Carbohydrates 23 g
Calories from Fat 0 kcal Sugars 11 g
Kre-Alkalyn® 3000 mg Support Matrix 1005 mg
(pH-correct™ buffered Creatine Monohydrate) Taurine, AKG (Alpha-Ketoglutarate Ca), BioPerine® (Piper nigrum extract)
Beta-Alanine 3000 mg
L-Arginine Base 1000 mg
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

Ingredients

Fruit punch: Maltodextrin, Dextrose, Waxy Maize Starch, Kre-Alkalyn® (buffered Creatine Monohydrate), Beta-Alanine, L-Arginine Base, Taurine, Flavoring (Wild Berry, Raspberry), Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, BioPerine® (standardized Piper nigrum extract), Coloring (Carmoisine**, Brilliant Blue FCF).
**May have adverse effects on activity and attention in children.

Raspberry lemonade: Dextrose, Maltodextrin, Waxy Maize Starch, Kre-Alkalyn® (buffered Creatine Monohydrate), Beta-Alanine, Flavoring (Raspberry, Pink Lemonade), L-Arginine Base, Taurine, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, Coloring (Ponceau 4R**), BioPerine® (standardized Piper nigrum extract).
**May have adverse effects on activity and attention in children.

Blood orange: Dextrose, Waxy maize (a patented, high molecular weight carbohydrate from starch), Maltodextrin, Kre-Alkalyn® (buffered Creatine Monohydrate), Beta-Alanine, L-Arginine Base, Flavoring (Blood Orange), Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Taurine, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, Coloring (Ponceau 4R**, Sunset Yellow**), BioPerine® (standardized Piper nigrum extract).
**May have adverse effects on activity and attention in children.

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

Jumbo Pak

Jumbo Pak

173,00 Lei
Vegan Vitamin 60 tablete

Vegan Vitamin 60 tablete

Preţ normal: 79,00 Lei

63,00 Lei

Euro Vita-Mins

Euro Vita-Mins

75,00 Lei
MyoMax Gain

MyoMax Gain

139,00 Lei
Oat Bar 70g

Oat Bar 70g

7,00 Lei