Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

100% Whey Protein

Rezultate pentru consumatori Whey Proteine 100% Creşterea masei musculare şi a forţei! Menţinerea masei musculare în timpul dietelor! Menţinerea sănătăţii! Rezerve de proteină cu înaltă concentraţie! 100% din proteină din zer. Îmbogăţit cu glutamină

Disponibilitate: În stoc

Preţ normal: 149,00 Lei

140,00 Lei

* Câmpuri obligatorii


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

CEDRIC „THE ONE” MCMILLAN IFBB pro, FIBO Power Pro 2013 Champion Team Scitec

Concentrat de proteină de zer ultra- şi microfiltrat!

  • 100% din proteină de zer!
  • Conţinut excelent de aminoacizi!
  • Întărită cu glutamină!
  • Cu efect de întărire al sistemului imunitar!

100% Whey Protein este o formulă 100% ultrafiltrată din concentrat de proteină de zer, care conţine cantitatea corăspunzătoare de aminoacizi, şi măreşte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se află în organism. Este o proteină concepută prin cale ultra şi microfiltrare, curăţat enzimatic cu conţinut scăzut de grăsimi şiclactoză, care deţine fracţiuni de proteină lactoglobulină, lactalbumină, lactoferrină şi immunglobulin. Utilitatea 100% Whey Protein pentru muşchi este perfectă, digerarea este uşoară şi gustul e superb. Conţinutul de aminoacizi esenţiali este de 50%, adică privind cantitatea aminoacizilor cu efect anabolic (arginină, glutamină aminoacizi cu lanţ ramificat), se prezintă cu indicaţii de 48%. 100% Whey Protein este întărit şi cu aminoacidul glutamin, care se află în ţesăturile musculare în cea mai mare cantitate şi este unul dintre cauzele stimulante pentru mărirea celulară. Are efect de întărire a sistemului immunitar.

Dozare:

Zilnic 1-3 porţii cu apă sau lapte, după necesarul tău de proteine. Este recomandat imediat după antrenament şi înainte de culcare.

Informatii despre "100% Whey Protein"

Proteinele sunt o parte a alimentaţiei fără de care nu ar fi posibilă construcţia musculară. Proteinele din zer se digeră mai rapid şi furnizează aminoacizi muşchilor în scurt timp. Whey Proteine 100% este un concentrat proteic din proteină de zer ultra filtrată care a devenit cea mai eficientă proteină pentru culturişti, conţine profil mai mare de aminoacizi, şi cu cel puţin 48% concentraţie de BCAA (aminoacizi în lanţuri ramificate) decât alte surse de proteină. Este întărit şi cu glutamină şi conţine mai multă imunoglobulină ne denaturată, care ajută la menţinerea sistemului imunitar al corpului, deoarece are cel mai bun potenţial de creştere a imunităţii. Datorită profilului excelent de aminoacizi, Whey Proteine 100% conţine 50% aminoacizi anabolici.

Mod de administrare:
În primul rând după antrenament, că reîncărcător de proteină. Oricând pentru completare a conţinutului de proteine a meselor. În cazuri speciale ca dieta sau înainte de culcare se poate consuma şi separat.

Jumătate din cantitatea zilnică necesară de proteină, adică 1g / kilo corp. Un shake se prepară din 1-3 porţii (1-3 x 25g)

Supplement facts

Serving size : 30 g (approximately 1 level scoop)
Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%*
Calories 119 Potassium 133 mg 7%
Calories from Fat 15 Total Carbohydrate 3.8 g
Total Fat 1,7 g Sugars 1.5 g
Saturated Fat 1 g Dietary Fiber 0 g
Cholesterol 26 mg Protein 22 g
Sodium 43 mg
Amino Acid Matrix 1650 mg
(pure Taurine, L-Glutamine, Dextrose)
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Typical amino acid profile/serving:
 
L-Alanine 1102 mg L-Methionine* 482 mg
L-Arginine* 535 mg L-Phenylalanine* 670 mg
L-Aspartic Acid 2290 mg L-Proline 1270 mg
L-Cysteine 620 mg L-Serine 1120 mg
L-Glutamine 4410 mg Taurine 1350 mg
Glycine 385 mg L-Threonine* 1442 mg
L-Histidine* 373 mg L-Thrytophan* 382 mg
L-Isoleucine* 1410 mg L-Tyrosine 710 mg
L-Leucine* 2385 mg L-Valine* 1304 mg
L-Lysine* 2240 mg

*Essential Amino Acids

Ingredients

Apple Cinnamon: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Natural and Artificial Flavor(apple cinnamon).

Chocolate: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L- Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Cocoa powder (10-12%), Natural and Artificial Flavor (chocolate).

Strawberry: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Citric Acid, Natural and Artificial Flavor (strawberry), Coloring (strawberry red).

Vanilla: Ultrafiltered Whey protein concentrates (containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immonuglobulin protein fractions), Taurine, L-Glutamine, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Natural and Artificial Flavor (vanilla).


**May have an advers effect on activity and attention in children.

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16