Magazin online suplimente culturism si fitness, proteine, aminoacizi si vitamine.

100% Casein Complex

Proteine din lapte, din cea mai bună calitate și absorbție!
100% Casein Complex este o proteină din lapte cu o fuziune dominant din Micellar Cazeină. Studiile ştiinţifice în sincronizarea absorbţiei şi tipurile de proteine, ne-au furnizat instrumente necesare pentru a maximiza efectele antrenamentelor.

Disponibilitate: În stoc

140,00 Lei

* Câmpuri obligatorii


Comenzile cu valoarea totala mai mare de 200 Lei beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 200 Lei se va aplica un cost de transport in valoare de 15 Lei.

Descriere

Detalii

FOUAD „HOSS” ABIAD IFBB pro, Toronto Pro 2nd Team Scitec100% Casein Complex este o proteină din lapte cu o fuziune dominant din Micellar Cazeină. Studiile ştiinţifice în sincronizarea absorbţiei şi tipurile de proteine, ne-au furnizat instrumente necesare pentru a maximiza efectele antrenamentelor. Proteina cazeină din lapte este o proteină cu absorbţie lentă (spre deosebire de proteinele din zer care au o absorbţie rapidă) care oferă o eliberare susţinută de aminoacizi în circulaţia sanguină circa 7-8 ore. Acest lucru face Cazeina ideală când mesele sunt prea departe unul de celălalt sau înainte de a merge la culcare.

Dacă utilizați înainte- şi în timpul -antrenamentului nutrienţi (proteine sau aminoacizi), ar fi de preferat să utilizaţi cazeină ca principala sursă de proteină după - antrenament. Digestie mai lentă face Cazeină mult mai anti-catabolică decât proteinele cu absorbţie rapidă, şi utilizarea de aminoacizi din această proteină este mult mai eficientă. Cazeina este ridicat în aminoacizi cruciali cu lanț ramificat (BCAA) și foarte ridicat (mai ridicat ca Zerul), în L-glutamină, practic este un aminoacid esențial foarte important pentru construirea masei musculare.

Micellar Cazeină diferă de alte Cazeine, deoarece este nedenaturat și există în forma sa naturală, prin urmare, este mult mai ușor de digerat și asimilat de către organism. Nu e de mirare că este cel mai apreciat proteină cu absorbţie lentă, anti-catabolică din lume! Enzimele digestive papaină și Bromelaina - pe lângă contribuția la utilizarea efectivă a aminoacizilor din proteină - pot ajuta, de asemenea cu probleme ale ţesuturilor moi din organism, care rezultă din traume cauzate de antrenament, astfel încât recuperarea și de performanța vor fi în continuare îmbunătățită!

Mod de administrare:
Recomandat 1-2 porții dizolvat în 300 ml lichid. Ideal înainte de culcare, sau imediat după antrenament.

Supplement facts

Serving size: 30 g (1 heaping scoop)
Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%*
Calories 116 Potassium 60 mg 3%
Calories from Fat 14 Total Carbohydrate 2.5 g
Total Fat 1.6 g Sugars 1 g
Saturated Fat 0.6 g Dietary Fiber 0 g
Cholesterol 24 mg Protein 23 g
Sodium 19 mg
Amino Acid Matrix 1350 mg Digestive Enzyme Blend 25 mg
(L-Glutamine, Taurine, Dextrose) (Papain, Bromelain)
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Typical Amino Acid Profile Per Serving:
L-Alanine 787 mg L-Methionine * 559 mg
L-Arginine 653 mg L-Phenylalanine * 939 mg
L-Aspartic Acid 1794 mg L-Proline 1797 mg
L-Cysteine 225 mg Taurine 905 mg
L-Glutamine 5309 mg L-Serine 1177 mg
L-Glycine 353 mg L-Threonine * 1119 mg
L-Histidine 550 mg L-Tryptophan * 295 mg
L-Isoleucine * 1241 mg L-Tyrosine 953 mg
L-Leucine * 2127 mg L-Valine * 1421 mg
L-Lysine * 1819 mg

*Essential Amino Acids

Ingredients

Cantaloupe White Chocolate: High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Cantaloupe, White Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).

Maracuja White Chocolate: High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (White Chocolate, Maracuja), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).

Belgian Chocolate: High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine.

**May have an advers effect on activity and attention in children.

Recenzii

Opinia dvs. despre produs

Pentru a scrie o comentariu este necesar sa fiți logat. Vă rugăm să vă autentificați sau înregistrați!

Jumbo Zero Sugar / Zero Fat Isogreat Revex 16